4 Hair zoekt zelfstandige haarstylisten

4 Hair is een nieuwe kapper die alleen werkt met ZZP’ers. Dit is geheel nieuw in de kappers branche. Wil jij ook zelf je werkdagen en -tijden bepalen? Heb je al een aantal jaren ervaring als haarstylist of werk je nu vanuit huis? Wil je dit voortzetten, maar dan in een mooie en gezellige omgeving? Of wil je maar een paar dagen of een paar uur per week werken? Bij ons kun je alles zelf bepalen.

Hoe werkt het?

Wij sluiten een door de belastingdienst goedgekeurde overeenkomst met je, waardoor je als ZZP’er aangemerkt wordt. Je wordt per uitgevoerde behandeling betaald. Wij betalen je wekelijks uit nadat je jouw factuur hebt ingeleverd.

Online en je eigen werktijden

In ons online boeking systeem geef je jouw werkdagen en werktijden op. Je wordt dan geacht op deze tijden beschikbaar te zijn. Je kunt via de website, email of app zien welke boekingen en wie er voor je geboekt heeft. Je zorgt dat je op deze tijden in de zaak bent en helpt zo je eigen klanten. Heb je al zelf klanten, dan kun je die dus gewoon laten boeken op je opengestelde tijden. Heb je zelf nog niet zoveel klanten, dan zorg je gewoon dat je op de afgesproken werktijden aanwezig bent in de zaak. Alle binnenlopende klanten worden dan bij toerbeurt verdeeld over de aanwezige haarstylisten. Lekker makkelijk en wel zo gezellig!

Openingstijden

Wij streven er naar om een zo groot mogelijk bereik te hebben en aan de wensen van alle klanten te voldoen. Zo zijn er veel klanten die juist op tijden willen komen dat de meeste salons dicht zijn. Wellicht zijn dit juist ook tijden dat jij graag zou willen werken. Dus je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld ’s morgens vroeg, ’s avonds of wellicht op zondag je agenda open te stellen. Als er dan klanten geboekt hebben kom je gewoon op die tijden naar de salon.

Meld je nu aan!

Heb je interesse? Wij komen graag met je in contact. Vul onderstaand formulier in en maak een afspraak of kom gewoon eens bij ons in de salon kijken.